Karbonátky – krokety 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Zomleté teľacie mäso zmiešame s pokrájanou, v mlieku namočenou a vytlačenou žemľou, korením, so soľou, s postrúhanou cibuľou a vajcom. Na lopári posypanom strúhankou formujeme karbonátky alebo krokety, ktoré vyprážame v horúcej masti. Podávame so zemiakmi a s prívarkom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vanilková torta

Náročnosť

Jahodová plnka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Labužnícka roláda

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina