Kelová polievka s párkom 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
0
3256 Receptov

Postup receptu

Kel umyjeme, pokrájame na rezance, sparíme horúcou vodou a necháme odkvapkať. Na masti speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme kel a podusíme. Potom zalejeme vriacou vodou alebo polievkou z kostí, okoreníme, osolíme a udusíme do mäkka. Z nasucho opraženej múky a masla pripravíme zápražku, zalejeme ju vodou alebo polievkou z kostí, primiešame podusený kel a dobre povaríme. Pred podávaním pridáme do polievky párok pokrájaný na kolieska alebo varené údené mäso pokrájané na kocky a posekanú zelenú petržlenovú vňať alebo pažítku.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená