Maďarská hríbová polievka

Recept pochádzajúci z Maďarska. Hustá hríbová polievka, ktorá je naozaj výdatná a poslúži aj ako hlavný chod.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.57
229 Receptov

Postup receptu

  1. Na masle si opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu spolu s hubami. Necháme opekať približne 10 minút, nech hríby pustia šťavu.

  2. Následne pridáme pretlačený cesnak, majorán, čierne korenie oregano, soľ, sójovú omáčku a 1 l vody. Necháme vrieť 15 minút.

  3. V hrnčeku si rozmiešame 3 pl múky spolu s 3 pl vody a vlejeme do polievky. Pridáme smotanu na varenie a opäť necháme vrieť približne 15 minút.

  4. Pridáme 1 pl mletej papriky, sušený kôpor a tymián. Polievku odstavíme zo sporáku, premiešame a pridáme 150 g kyslej smotany. Môžeme podávať. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

chia
fit nápad na raňajky zdravé

Chia puding

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jahodové guľky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Bravčová panenka s batátovou kašou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Zimný šalát
fit recept Vegetariánske jedlo

Zimný šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
kôpor
omáčky

Kôprová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Horúca čokoláda

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút