Rizoto s hovädzím mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.42
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Umyté mäso a mrkvu pokrájame na kocky, dáme do menšieho kastróla, osolíme, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Neskôr pridáme na ružičky rozobratý karfiol a zelený hrášok. Keď je mäso mäkké, pridáme umytú ryžu, olej a toľko horúcej vody, aby ryža bola zakrytá. Všetko spolu prevaríme a potom prikryté v rúre udusíme. Pred podávaním primiešame posekanú zelenú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená