Minútka z bravčového mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäsovú zmes si pripravíme 24 hodín vopred a uložíme do chladničky. Mäso nakrájame na malé kocky alebo rezance, pridáme olej, solamyl, vajcia, vegetu, worcester, štipľavú a sladkú papriku, karí korenie, soľ a na kolieska nakrájanú cibuľu. Zmes dobre premiešame a necháme odležať v chladničke. Tesne pred servírovaním nalejeme hmotu malou naberačkou do rozpáleného oleja a opražíme na prudšom plameni z oboch strán do zlatista. Podávame s chlebom a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená