Minútka z bravčového mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäsovú zmes si pripravíme 24 hodín vopred a uložíme do chladničky. Mäso nakrájame na malé kocky alebo rezance, pridáme olej, solamyl, vajcia, vegetu, worcester, štipľavú a sladkú papriku, karí korenie, soľ a na kolieska nakrájanú cibuľu. Zmes dobre premiešame a necháme odležať v chladničke. Tesne pred servírovaním nalejeme hmotu malou naberačkou do rozpáleného oleja a opražíme na prudšom plameni z oboch strán do zlatista. Podávame s chlebom a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakové šúľance s makom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút