Karfiolové karbonátky

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Karfiol uvaríme v slanej vode a nadrobno posekáme. Maslo vymiešame so soľou a dvoma vajciami, pridáme karfiol, korenie, strúhanku a zľahka premiešame. Zmes sa nesmie rozpadávať. Potom formujeme menšie karbonátky, ktoré obalíme v múke, vajci a strúhanke a z oboch strán vyprážame na rozpálenej masti do zlatista. Podávame so zemiakovou kašou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zelená paprika plnená bryndzou

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Tekvicový šalát

Náročnosť

Karfiolový nákyp

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Punčák

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
mrkvový šalát
príloha šaláty zdravé jedlo

Mrkvovo cibuľový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút