Mozgová polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na zapenenú cibuľu dáme dusiť očistený posekaný mozog. (Čistíme ho tak, že ho na 2-3 minúty vložíme do horúcej vody, aby sa blanka z neho ľahko stiahla.) Pridáme soľ, postrúhanú zeleninu, spolu podusíme, zaprášime múkou, zalejeme mliekom, vodou a povaríme. Nakoniec pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať alebo pokrájanú pažítku a okoreníme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Srnčí chrbát 2.

Náročnosť

Plnený kaleráb

Náročnosť

Zamilované kuracie prsia

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút