Zeleninový nákyp s mäsom a so syrom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na menšie kocky, osolíme, podlejeme vodou a dusíme. Neskoršie pridáme umytú, očistenú a na kocky pokrájanú zeleninu a spolu dodusíme. Šťavu necháme vydusiť na tuk. Z oleja a múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme mliekom a povaríme na kašu. Do vychladnutej kaše primiešame žĺtky, mäso so zeleninou, z bielkov ušľahaný sneh a pokrájanú pažítku. Všetko dáme na vymastený pekáč, obložíme plátkami čerstvého masla, posypeme postrúhaným syrom a upečieme do ružova.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená