Liptovská kapustnica

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do kapusty a šťavy pridáme mäso, umyté posekané huby, bobkový list, celú očistenú cibuľu a krátko povaríme. Podľa potreby dolejeme vodou na primeranú kyslosť a dochutíme soľou červenou paprikou a vegetou. Varíme kým je mäso polomäkké, pridáme celé očistené zemiaky a dovaríme. Mäso z liptovskej kapustnice sa podáva zvlášť, jedlo sa obvykle varí s väčším množstvom rôznych druhov mäsa.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bačové guľky

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Husacia krv

Náročnosť

Olade

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Kokosové labky 2.

Náročnosť