Pečená šťuka s bylinkovým maslom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú a vypitvanú šťuku pokrájame na štyri kúsky, ktoré posolíme, posypeme preosiatou strúhankou a opečieme na oleji. Potom ich dáme na plech a v rúre dopečieme. Hotovú šťuku uložíme na misu a na každú porciu dáme kúsok bylinkového masla.
Bylinkové maslo: Maslo dobre vymiešame so soľou a s niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy. Potom pridáme nadrobno posekanú cibuľu, zelenú petržlenovú vňať, uhorky, sardelovú pastu, niekoľko kvapiek worcesterskej omáčky a všetko spolu dobre vymiešame. Z masla urobíme valček, ktorý dáme na mastný papier a v chladničke necháme dobre stuhnúť. Podávame s opečenými zemiakmi a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Majonéza 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Teľacie závitky na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Indiánky

Náročnosť

Viedenská roštenka

Náročnosť