Pečená šťuka s bylinkovým maslom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú a vypitvanú šťuku pokrájame na štyri kúsky, ktoré posolíme, posypeme preosiatou strúhankou a opečieme na oleji. Potom ich dáme na plech a v rúre dopečieme. Hotovú šťuku uložíme na misu a na každú porciu dáme kúsok bylinkového masla.
Bylinkové maslo: Maslo dobre vymiešame so soľou a s niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy. Potom pridáme nadrobno posekanú cibuľu, zelenú petržlenovú vňať, uhorky, sardelovú pastu, niekoľko kvapiek worcesterskej omáčky a všetko spolu dobre vymiešame. Z masla urobíme valček, ktorý dáme na mastný papier a v chladničke necháme dobre stuhnúť. Podávame s opečenými zemiakmi a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Campari DeLuxe Spritz

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Šťavnaté kuriatko

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Tatársky biftek 1.

Náročnosť

Banánová torta

Náročnosť