Údené mäso v kapuste

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté údené mäso rozkrojíme na štyri približne rovnako veľké kúsky. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme kyslú kapustu, mäso, bobkový list a rascu, všetko podlejeme vodou a prikryté na miernom ohni za občasného podlievania horúcou vodou dusíme. Nakoniec okoreníme, podľa chuti dosolíme, zahustíme vodou, v ktorej sme rozmiešali postrúhaný surový zemiak, a povaríme. Podávame s chlebom alebo so zemiakovou knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená