Pečeň na rošte

500 g bravčovej (teľacej) pečene
10 g hladkej múky
20 g oleja
80 g masla
soľ
červená paprika
karí
mleté čierne korenie
soľ
80 g kyslej uhorky
10 g cibule
Umytú pečeň odblaníme, pokrájame na osem menších plátkov, na okrajoch ich nasekneme, mierne naklepeme, obalíme v múke, v ktorej sme rozmiešali papriku, karí a čierne korenie. Potrieme ich olejom, poukladáme na rošt a pečieme z oboch strán v grile alebo v elektrickej rúre asi 10 až 20 minút. Pred podaním na každý plátok pečene položíme kúsok posoleného masla, do ktorého sme primiešali posekanú kyslú uhorku s cibuľou a podávame so zemiakmi a šalátom.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ