Pečeň na rošte

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie

500 g bravčovej (teľacej) pečene
10 g hladkej múky
20 g oleja
80 g masla
soľ
červená paprika
karí
mleté čierne korenie
soľ
80 g kyslej uhorky
10 g cibule

Postup receptu

Umytú pečeň odblaníme, pokrájame na osem menších plátkov, na okrajoch ich nasekneme, mierne naklepeme, obalíme v múke, v ktorej sme rozmiešali papriku, karí a čierne korenie. Potrieme ich olejom, poukladáme na rošt a pečieme z oboch strán v grile alebo v elektrickej rúre asi 10 až 20 minút. Pred podaním na každý plátok pečene položíme kúsok posoleného masla, do ktorého sme primiešali posekanú kyslú uhorku s cibuľou a podávame so zemiakmi a šalátom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninové predjedlo s majonézou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Mramorová bábovka

Náročnosť

Tekvicovka podľa Fryca

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Vlašský šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Šklbance s makom

Náročnosť