Polievka z pečených paradajok

Vyskúšajte túto extra rýchlu polievku na prípravu a preneste sa v tieto sychravé dni do slnečného Talianska! Príprava tejto polievky je naozaj nenáročná.
Vyskúšajte túto extra rýchlu polievku na prípravu a preneste sa v tieto sychravé dni do slnečného Talianska! Príprava tejto polievky je naozaj nenáročná.
Rajčiny a cibuľu rozpolíme. Cesnakovým hlavičkám odrežeme vrch, polejeme olivovým olejom a zabalíme do alobalu. Všetky ingrediencie okrem korenia dáme na plech, polejeme olivovým olejom, posolíme a necháme piecť približne 40 minút na 200 stupňoch (aj cesnak)
Po upečení zeleninu presunieme do mixéra, vytlačíme opečený cesnak, pridáme koreniny a mixujeme. Povaríme približne 15 minút a môžeme servírovať. Na zjemnenie odporúčame použiť smotanu. Podávame s cesnakovými bagetkami. Prajeme Vám dobrú chuť!
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ