Polievka z pečených paradajok

Vyskúšajte túto extra rýchlu polievku na prípravu a preneste sa v tieto sychravé dni do slnečného Talianska! Príprava tejto polievky je naozaj nenáročná.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
149 Receptov

Ingrediencie pre 5 osôb

Postup receptu

  1. Rajčiny a cibuľu rozpolíme. Cesnakovým hlavičkám odrežeme vrch, polejeme olivovým olejom a zabalíme do alobalu. Všetky ingrediencie okrem korenia dáme na plech, polejeme olivovým olejom, posolíme a necháme piecť približne 40 minút na 200 stupňoch (aj cesnak)

  2. Po upečení zeleninu presunieme do mixéra, vytlačíme opečený cesnak, pridáme koreniny a mixujeme. Povaríme približne 15 minút a môžeme servírovať. Na zjemnenie odporúčame použiť smotanu. Podávame s cesnakovými bagetkami. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bravčová panenka s batátovou kašou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
cuketa
cuketa fit recept rýchly recept zdravé

Cuketové supreme

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
cestoviny
talianska kuchyňa unikátna kombinácia

Citrónovo-ricottové cestoviny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zapekané kuracie prsia s hríbmi a syrom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
krémová polievka tekvica hokkaido

Hokkaido krémová polievka s tekvicovými semienkami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
šalát
rýchle šalát zdravé

Citrónovo-krevetový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút