Mrkvová krémová polievka s hokkaido tekvicou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
100 Receptov

Postup receptu

  1. V hrnci si rozpálime olej. Do oleja pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a opražíme do zlatista. Potom pridáme nadrobno nakrájaný cesnak a chvíľku popražíme.

  2. K zmesi pridáme nakrájanú mrkvu, hokkaido tekvicu soľ, čierne korenie, zázvor a chvíľku opečieme.

  3. Pridáme zeleninový vývar, zemiaky a varíme až kým nám polievka nezovrie. Potom plameň stíšime a varíme ďalších 30 minút.

  4. Keď sú zemiaky uvarené, celú zmes rozmixujeme tyčovým mixérom. Na záver pridáme smotanu na varenie a varíme približne 2-3 minúty. Polievku servírujeme s kvapkou tekvicového oleja a opečenými tekvicovými semienkami. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

galetka
Dezerty

Malinovo-černicová galetka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Cuketové placky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
koláč
svieži

Ríbezľový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
quesadilla
Mexická kuchyňa rýchly recept

Quesadilla s trhaným bravčovým mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Koláč

Malinová bublanina s dotykom vanilky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút