Pražský rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Rezne naklepeme, osolíme, z jednej strany obalíme múkou a v rozpálenej mastí z obidvoch strán opečieme. Aby rezne zostali šťavnaté, musíme ich opekať rýchlo, celkom asi 8 minút. Mäkké rezne upravíme na misu, obložíme praženicou a posypeme pokrájanou pažítkou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Teľací steak

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Vyprážaná treska

Náročnosť

Údená bravčová krkovička v jemnej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút