Quesadilla s trhaným bravčovým mäsom

Najväčšou výhodou quesadilly je to, že si ju viete pripraviť naozaj s akoukoľvek surovinou či zeleninou a stále bude chutiť skvelo. My sme však zvolili kombináciu strukovín spolu s trhaným bravčovým mäsom. Recept na trhané bravčové nájdete samozrejme na stránke.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
100 Receptov

Postup receptu

  1. Na panvici si opečieme dozlatista cibuľu spolu s paprikou, pridáme na drobno nakrájanú rajčinu a chvíľu podusíme. Do zmesi pridáme všetky korenia, soľ, fazuľu, kukuricu a varíme približne 5 minút.

  2. Do druhej panvice vložíme tortillu, ktorú posypeme nastrúhaným cheddarom, následne pridáme fazuľovo-kukuricovú zmes, trhané bravčové mäso, ktoré rozmiestnime po celej ploche tortilly a vrch opäť posypeme strúhaným syrom. Opekáme z oboch strán až pokiaľ sa nám syr neroztopí.

  3. Quesadillu rozdelíme na 6 častí a môžeme podávať. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

japonská kuchyňa

Japonská gyoza

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
talianska kuchyňa

Pravé talianske lasagne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Dezerty

Čučoriedková torta s mascaropone

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Plnené portobello hríby

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Bravčová panenka s gorgonzolovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
zmrzlina sorbet
Dezerty

Malinový sorbet

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút