Pečený bravčový bôčik

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
0
185 Receptov

Ingrediencie pre 6 osôb

Postup receptu

  1. Mäso umyjeme  a vložíme do 2 l osolenej vody. Takto zabezpečíme, aby nám šťava z mäsa neunikala. Povaríme asi 15-20 minút.

  2. Mäso vyberieme, osušíme a kožu narežeme.

  3. Do pekáču dáme 2 pl masti, vložíme mäso, osolíme, pridáme rozštvrtené cibule a cesnak nakrájaný na plátky. Pečieme 45 minút, priebežne potierame výpekom.

  4. Následne mäso vyberieme, kožu poriadne osolíme a vrátime naspäť. Teplotu v rúre zvýšime na 220 stupňov a pečieme približne 20-30 minút bez potierania.

  5. Mäso po upečení vyberieme a necháme odpočívať 10 minút. Podávame s pečenými zemiakmi. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

cestoviny
omáčky

Hríbová omáčka na špagety

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Nátierky

Tofu nátierka s mrkvou a provensálskou hľuzovkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
cookies
rýchle zdravé

Cookies z vločiek a ovocia

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kuracie stehná obalené v prosciutte

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
tvarohový koláč tvarohový krémeš

Tvarohový krémeš s vanilkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
prílohy

Vynikajúce domáce hranolky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina