Rýchly broskyňový koláč

Osviežujúci dezert s broskyňami, hotový za pár minút. Je vynikajúci s kopčekom vanilkovej zmrzliny. Vyskúšajte aj Vy!

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
182 Receptov

Ingrediencie pre 6 osôb

Postup receptu

  1. Rúru si predhrejeme na 180 stupňov. Broskyne si ošúpeme a nakrájame na mesiačiky. Následne ich uložíme na vymastený pekáč a posypeme 1 pl cukru.

  2. V miske zmiešame zmäknuté maslo a hnedý cukor, až pokiaľ sa nespoja. Pridáme múku, kypriaci prášok, vajce, vanilku a rozmiešame. Výsledné cesto by malo byť tuhšie. Cesto navrstvíme na broskyne tak, aby sme ich všetky zakryli.

  3. Pečieme približne 35 minút. Podávame s kopčekom vanilkovej zmrzliny. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

hummus
vegan

Hummus so sušenými rajčinami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
grécka kuchyňa

Kurací gyros s domácim pita chlebom

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Ryžový nákyp so slivkovým kompótom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
polievky

Gulášová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kuracia pečienka s hruškami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Bolonské špagety s mletým mäsom a bazalkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút