Rybacie filé na víne s ryžou

600 g rybacieho filé
60 g cibule
100 g sterilizovaného leča
150 g ryže
1 dl bieleho vína
1 dl oleja
3 – 4 strúčiky cesnaku
soľ
korenie
petržlenová vňať
Umyté a osušené rybacie filé pokrájame na porcie, osolíme a opražíme na rozpálenom oleji z obidvoch strán. Mäso odložíme, na teplý tanier. Na šťave opražíme do sklovita pokrájanú cibuľu, pridáme lečo a prelisovaný cesnak. Medzitým uvaríme umytú ryžu takmer do polomäkka. Pridáme ju do hrnca so zeleninou, osolíme, okoreníme a posypeme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou. Všetko dobre premiešame, povrch obložíme opraženou rybou a vložíme do rozohriatej rúry, kde pokrm dopečieme asi 10 minút.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ