Vanilková zmrzlina 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mlieko s cukrom dáme variť. V malom množstve studeného mlieka rozmiešame čerstvé žĺtky a krémový prášok, prilejeme k vriacemu mlieku a za stáleho miešania necháme prejsť varom. Vychladnutý krém precedíme, pridáme vanilkový cukor, vlejeme do podlhovastej nádoby slúžiacej na výrobu ľadu, vložíme do chladničky na výparník a necháme zmrznúť. Zmrazovanie trvá približne 3-4 hodiny. Z vanilkovej zmrzliny možno pripraviť aj čokoládovú, ak ešte do horúcej zmesi rozmiešame pol tabuľky čokolády na varenie.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiaky v rúre

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pikantný kapor

Náročnosť

Hubový šalát

Náročnosť