Sedliacka pochúťka v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové mäso umyjeme a nakrájame na menšie plátky, osolíme, okoreníme a posypeme paprikou. Očistenú cibuľu pokrájame na kolieska. Údenú slaninu pokrájame na malé kúsky a klobásu na kolieska. Na ihlu striedavo napichujeme mäso, klobásu, cibuľu, slaninu. Takto pripravené položíme na alobal, polejeme olejom, alobal dobre uzavrieme a dáme do rúry piecť asi 45 minút. Ako prílohu podávame varené zemiaky poliate šťavou z výpeku.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená