Jemné halušky 3.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Maslo vymiešame so žĺtkom a soľou, pridáme múku, mlieko a vypracujeme cesto, z ktorého hádžeme halušky do vriacej osolenej vody. Varíme 5 – 10 minút, potom vyberieme, prepláchneme vlažnou vodou a premiešame s čerstvým maslom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Syrová nátierka 1.

Náročnosť

Pečená krkovička na pive

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Tvarohový krém 1.

Náročnosť

Jahodový kompót 2.

Náročnosť

Hubová omáčka

Náročnosť