Žĺtkové halušky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Maslo vymiešame so žĺtkom a soľou, pridáme múku, mlieko a vypracujeme cesto, z ktorého hádžeme halušky do vriacej osolenej vody. Varíme 5 – 10 minút, potom vyberieme, prepláchneme vlažnou vodou a premiešame s čerstvým maslom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šišky

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Ľahký letný obed

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Parížske kocky

Náročnosť

Kačica na divoko

Náročnosť