Jemné halušky 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Maslo vymiešame so žĺtkom a soľou, pridáme múku, mlieko a vypracujeme cesto, z ktorého hádžeme halušky do vriacej osolenej vody. Varíme 5 – 10 minút, potom vyberieme, prepláchneme vlažnou vodou a premiešame s čerstvým maslom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mango fantázia s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mramorová bábovka

Náročnosť

Tatárske bifteky

Náročnosť

Zeleninové karí

Náročnosť

Kofilové pusinky s prekvapením

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút