Slepačí vývar

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.42
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Čisté slepačie mäso vložíme do studenej vody a varíme. Asi po polhodinovom vare pridáme očistenú, nakrájanú zeleninu, cibuľu, soľ a čierne korenie. Polievku varíme na miernom ohni 2-2 ½ hodiny, podľa tvrdosti mäsa. Uvarenú polievku scedíme a zavaríme do nej buď vaječné rezance, žemľové knedličky alebo krupicové halušky a pod. Pred podaním dáme do polievky nasekanú zelenú petržlenovú vňať alebo nakrájanú pažítku.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 01, 2022 / 09:06

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Cestoviny s omáčkou z mletého mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Orechový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Údené mäso v kapuste

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pomarančový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Veľkonočná hrudka

Náročnosť

Hovädzí guláš so zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút