Slepačia polievka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Čisté slepačie mäso vložíme do studenej vody a varíme. Asi po polhodinovom vare pridáme očistenú, nakrájanú zeleninu, cibuľu, soľ a čierne korenie. Polievku varíme na miernom ohni 2-2 ½ hodiny, podľa tvrdosti mäsa. Uvarenú polievku scedíme a zavaríme do nej buď vaječné rezance, žemľové knedličky alebo krupicové halušky a pod. Pred podaním dáme do polievky nasekanú zelenú petržlenovú vňať alebo nakrájanú pažítku.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená