Slovenský baraní guláš

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Baraninu umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Udenú slaninu nakrájame na drobné kúsky a dáme s bravčovou masťou opražiť, pridáme nadrobno posekanú cibuľu a necháme ju zapeniť. Potom pridáme cesnak, papriku, mäso, osolíme a zamiešame. Necháme trochu popražiť, zalejeme hovädzím bujónom alebo masoxom a pridáme rascu. Zemiaky olúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Keď je mäso polomäkké, pridáme zemiaky a guláš dovaríme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená