Slovenský baraní guláš

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

Baraninu umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Udenú slaninu nakrájame na drobné kúsky a dáme s bravčovou masťou opražiť, pridáme nadrobno posekanú cibuľu a necháme ju zapeniť. Potom pridáme cesnak, papriku, mäso, osolíme a zamiešame. Necháme trochu popražiť, zalejeme hovädzím bujónom alebo masoxom a pridáme rascu. Zemiaky olúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Keď je mäso polomäkké, pridáme zemiaky a guláš dovaríme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Viedenský rezeň

Náročnosť

Plnené tortellini na slovenský spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Šunkovo-syrový zapekaný karfiol

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút