Tekvica zapekaná s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Olúpanú tekvicu rozrežeme na polovicu, vykrojíme jaderník a uvaríme v osolenej vode. Na masle speníme cibuľu, pridáme očistené, umyté pokrájané huby a udusíme na mäkko. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a primiešame rozklepnuté vajcia. Ohňovzdornú misu vymastíme, vložíme do nej polovičky varenej tekvice a naplníme hubami. Dáme do rúry a počas pečenia polievame maslom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Fazuľa s kačacinou

Náročnosť

Parížsky rezeň 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina