Záhorácky guláš

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Cibuľu olúpeme nadrobno pokrájame a speníme na rozpálenom oleji. Potom pridáme umyté, odblanené a na kocky pokrájané mäso, ktoré opečieme. Pridáme mletú červenú papriku, umyté a vopred namočené a posekané, huby, osolíme a za občasného podlievania horúcou vodou podusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme na rezance pokrájanú hlávkovú kapustu, cukor, ocot a dusíme spolu do mäkka. Šťavu zahustíme zátrepkou pripravenou z hladkej muky rozšľahanej v smotane a ešte povaríme. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená