Bravčové rebierko

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z umytého mäsa nasekáme štyri rebierka, ktoré mierne naklepeme, okraje narežeme, osolíme, pokropíme mliekom a obalíme v múke, v ktorej sme rozmiešali červenú papriku a korenie. V kastróliku rozpražíme olej, vložíme do neho pripravené rebierka, z obidvoch strán ich do ružová opražíme, podlejeme naberačkou horúcej vody a prikryté dusíme. Keď sú rebierka takmer mäkké, pridáme umyté, očistené kaleráby, pokrájané na hranolky spolu s jemnými lístkami a všetko spolu ešte 15 – 20 minút podusíme. Podávame s dusenou ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená