Bravčové rebierko

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z umytého mäsa nasekáme štyri rebierka, ktoré mierne naklepeme, okraje narežeme, osolíme, pokropíme mliekom a obalíme v múke, v ktorej sme rozmiešali červenú papriku a korenie. V kastróliku rozpražíme olej, vložíme do neho pripravené rebierka, z obidvoch strán ich do ružová opražíme, podlejeme naberačkou horúcej vody a prikryté dusíme. Keď sú rebierka takmer mäkké, pridáme umyté, očistené kaleráby, pokrájané na hranolky spolu s jemnými lístkami a všetko spolu ešte 15 – 20 minút podusíme. Podávame s dusenou ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jablkový koláč krehký

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Kurací šalát s ananásom

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Nepečený múčnik

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút