Mexický guľaš

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

1kg hovädzieho mäsa
2 väčšie cibule
2 väčšie paradajky
2 struky cesnaku
1 zel. paprika
1 červ. paprika
100dkg angl. slaniny
50ml rast. oleja
4 zemiaky
1 konz. steril. červ. fazule bez nalevu 250g
1-2 chili papr.
kyslá smotana
sterilizovaná kukurica
petrl. vňať
4 guľášové bujóny

Postup receptu

Mäso,cibuľu,cesnak,paradajku,papriku,ang.slaninu nakrájanú na malé kocky dáme udusiť na olej. Potom prilejeme 1l vody,4 guľášové bujóny,varime pokiľ bude mäso mäkké,potom pridáme zemiaky a varime do mäka,pridáme fazuĺu a trochu povaríme,nakoniec ochutíme chili paprikou,kyslou smotanou,petrž.vňaťou a kukuricou. Servírujeme s toustovým chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Francúzska zeleninová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Šalát z kyslej červenej kapusty ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Vanilkové mlieko

Náročnosť

Pirôžky 1.

Náročnosť