Tekvicová polievka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

V nádobe na masti zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme postrúhanú tekvicu, červenú papriku, soľ, naberačku horúcej vody a prikrytú dusíme. Do zmäknutej tekvice, prilejeme kyslú smotanu, v ktorej sme rozmiešali hladkú múku a toľko horúcej vody, aby polievky bol 1 liter. Necháme ju krátko povariť. Pred podávaním pridáme do nej posekaný kôpor, osolíme a okyslíme citrónovou šťavou alebo octom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážaný syr

Náročnosť

Anízové sušienky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 15 minút

Uhorkový šalát

Náročnosť

Džuveč

Náročnosť