Maďarský zemiakový guláš

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Zemiaky očistíme, pokrájame na kocky. Slaninu alebo údené mäso osmažíme, pridáme cibuľu, zelenú papriku a zemiaky. Okoreníme červenou paprikou, cesnakom, rascou, osolíme. Pridáme bujón a varíme 15-20 minút. Nakoniec pridáme kyslú smotanu.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bosorkáň torta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zapečený pór

Náročnosť

Bujón so žĺtkom

Náročnosť

Spišská roštenka

Náročnosť