Tekvicový prívarok 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú olúpanú tekvicu pokrájame a na chvíľu sparíme vo vriacej slanej vode. Z masti a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme mliekom, dobre rozmiešame a povaríme. Potom pridáme sparenú tekvicu dodusíme za občasného premiešania, pridáme cukor a celkom pred dokončením dochutíme octom a smotanou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kuracie prsia s kyslou smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
40 minút

Slepé ryby

Náročnosť

Zemiakové lokše 2.

Náročnosť

Ryžový rôsol

Náročnosť

Francúzske zemiaky

Náročnosť