Bryndzové pirohy 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Z múky, vajca a vody vypracujeme mäkké rezancové cesto, ktoré natenko rozvaľkáme, pokrájame na pravidelné štvorce, do každého dáme bryndzovú plnku, protiľahlé rohy preložíme do tvaru trojuholníka a okraje pritlačíme. Takto pripravené pirohy uvaríme v osolenej vode, scedíme, necháme odkvapkať a polejeme vyškvarenou slaninou pokrájanou na malé kocky.
Plnka: Bryndzu vymiešame s trochou soli, pridáme vajce, kyslú smotanu a pažítku pokrájanú nadrobno

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Parížsky rezeň 1.

Náročnosť

Vlašský šalát 3.

Náročnosť

Dusený teľací mozog 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút