Bryndzové pirohy 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z múky, vajca a vody vypracujeme mäkké rezancové cesto, ktoré natenko rozvaľkáme, pokrájame na pravidelné štvorce, do každého dáme bryndzovú plnku, protiľahlé rohy preložíme do tvaru trojuholníka a okraje pritlačíme. Takto pripravené pirohy uvaríme v osolenej vode, scedíme, necháme odkvapkať a polejeme vyškvarenou slaninou pokrájanou na malé kocky.
Plnka: Bryndzu vymiešame s trochou soli, pridáme vajce, kyslú smotanu a pažítku pokrájanú nadrobno

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Orechy v župane

Náročnosť

Moravská kapusta

Náročnosť

Jablková polievka

Náročnosť

Teľacie stehno so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Pražský rezeň

Náročnosť