Toskánske kuracie prsia

Luxusné toskánske kuracie prsia s bohatou krémovou omáčkou plnou paradajok, špenátu a parmezánu budete chcieť variť stále! Vyskúšajte si ich pripraviť ešte dnes.
Luxusné toskánske kuracie prsia s bohatou krémovou omáčkou plnou paradajok, špenátu a parmezánu budete chcieť variť stále! Vyskúšajte si ich pripraviť ešte dnes.
Kuracie prsia osolíme, posypeme sušeným cesnakom, provensalským korením a mletou paprikou z oboch strán.
Mäso opekáme na rozohriatej panvici s trochou oleja do zlatista – cca 3-4 minútky. Opečené kuracie prsia odložíme bokom.
Do výpeku pridáme na drobno nakrájanú cibuľku a pretlačený cesnak a chvíľu orestujeme.
Pridáme nakrájané čerstvé aj sušené paradajky, posypeme mletou paprikou a chvíľu povaríme, kým sa ingrediencie prepoja.
Omáčku zalejeme smotanou na varenie a povaríme, kým sa omáčka nezredukuje.
Na záver pridáme nasekaný špenát a petržlenovú vňať, zamiešame a pridáme do omáčky aj hotové kuracie prsia. Ešte pár minút necháme prebublať a odstavíme z plameňa.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ