Vyprážaný bravčový mozog

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Mozog vložíme na chvíľu do horúcej vody a opatrne z neho stiahneme blanu. Potom ho posolíme, obalíme v múke, rozšľahanom vajci, strúhanke a vyprážame v masti. Keď je mozog v celku, rozdelíme ho asi na l00-gramové porcie. Podávame so zemiakmi a šalátom alebo s uhorkou.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 26, 2022 / 11:33

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená