Piškótová bábovka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Žĺtky s cukrom vyšľaháme do hustej, bielej peny. Opatrne k nim prisypeme preosiatu múku s práškom do pečiva a štipkou soli, premiešame.

  2. Primiešame rozpustené, vychladené maslo a postupne pridáme aj vyšľahané bielka. Bielka však treba zašľahávať opatrne, aby sa nerozbila ich konzistencia a cesto nestratilo na objeme.

  3. Cesto presunieme do vymastenej formy a pečieme na 160 stupňoch, po dobu 30-40 minút. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Výborné kuracie rezne v jogurtovej marináde

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rumunský guláš

Náročnosť
ovocný šalát
fit recept zdravé jedlo

Ovocný šalát s marhuľami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Gaštanová pena

Náročnosť