Zapečené zemiaky s mäsom a karfiolom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme a uvaríme. Umyté zemiaky uvaríme v šupke. Očistený, umytý karfiol uvaríme v osolenej vode. Pekáč vymastíme olejom, poukladáme naň vrstvu olúpaných a na kolieska pokrájaných zemiakov, osolíme, na ne dáme pokrájané údené mäso, ružičky karfiolu, navrch vrstvu zemiakov a zalejeme vajíčkami rozšľahanými v mlieku. Nakoniec pokladieme plátky čerstvého masla, posypeme postrúhaným syrom a zapečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená