Zapečené zemiaky s mäsom a karfiolom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme a uvaríme. Umyté zemiaky uvaríme v šupke. Očistený, umytý karfiol uvaríme v osolenej vode. Pekáč vymastíme olejom, poukladáme naň vrstvu olúpaných a na kolieska pokrájaných zemiakov, osolíme, na ne dáme pokrájané údené mäso, ružičky karfiolu, navrch vrstvu zemiakov a zalejeme vajíčkami rozšľahanými v mlieku. Nakoniec pokladieme plátky čerstvého masla, posypeme postrúhaným syrom a zapečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tekvicový prívarok na leči

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Lohazová polievka

Náročnosť

Lečo

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Nitrianske zvitky

Náročnosť