Gratinovaný karfiol

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Karfiol uvarený v posolenej vode urovnáme na vymastenú a strúhankou vysypanú nákypovú formu. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme ju mliekom a povaríme na kašu. Do vychladnutej kaše zamiešame žĺtok a tuhý sneh, polejeme ňou karfiol, povrch posypeme postrúhaným syrom a zapečieme.
Podávame ho vo forme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Sviečkovica so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Mäsová zmes na toastoch

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Znojemská hovädzia pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny