Zapečený pór so syrom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistený a umytý pór pokrájame na dlhšie pásiky, podlejeme horúcim vývarom, osolíme a varíme asi 15 minút. Ohňovzdornú misu potrieme maslom, pridáme uvarený pór aj s vývarom, posypeme nastrúhaným syrom, nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou a zapečieme v rúre. Servírujeme s novými zemiakmi a čerstvým zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiaková kaša 1.

Náročnosť

Muffiny plné lásky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jahodový závin

Náročnosť

Vajcové muchotrávky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút