Čevabčiči 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Všetky druhy mäsa zomelieme, okoreníme, posolíme, sformujeme do tvaru valčekov dlhých asi 5 cm a opečieme na masti. Podávame s horčicou, pokrájanou cibuľkou a opekanými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šunka s vajciami 2.

Náročnosť

Jablkový koláč krehký

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Nugátové stromčeky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Syrové mäso 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút