Zapekané chlebíky s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Zo 4 rezov sendvičového chleba pripravíme hrianky. Potrieme ich maslom a obložíme plátkom eidamského syra. Šampiňóny vyberieme z nálevu, pokrájame na plátky, premiešame ich s kyslou smotanou, osolíme, okoreníme a rozporcujeme na chlebíky. Ďalšie 4 plátky syra pokrájame na pásiky a obložíme nimi šampiňóny. Chlebíky zapekáme asi 5 minút v grile alebo v rúre. Pred podávaním ich ozdobíme pokrájanou petržlenovou vňaťou a kapiou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená