Švédske bravčové rezne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové rezne naklepeme, okraje narežeme, osolíme a opečieme na oleji do červena. Opečené rezne vyberieme a uložíme vedľa seba do inej nádoby. Na zvyšku oleja speníme očistenú a na kolieska pokrájanú cibuľu. Rezne posypeme spenenou cibuľou a postrúhaným syrom, podlejeme ich smotanou a v rúre zapečieme. Podávame horúce.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mliečna mozočková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zemiakové placky na maďarský spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Údené mäso v kapuste

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vianočné orechy

Náročnosť