Srbská roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme naklepané a osolené rezne, opečieme ich, podlejeme vodou a dusíme. Neskôr pridáme očistenú a na rezance pokrájanú zelenú papriku, rajčiaky a spolu dodusíme. Keď je mäso mäkké, šťavu zahustíme múkou a povaríme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chuťovky s cesnakovou nátierkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Šampiňónová polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Dusená tarhoňa 2.

Náročnosť

Orechové bonbóny

Náročnosť