Zaprávané kuracie stehno

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté stehno vložíme do osolenej vriacej vody (2 dl) a prikryté varíme. Neskôr pridáme mrkvu, kaleráb, hrášok a karfiol. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, rozriedime ju naberačkou vlažnej vody, rozmiešame a prilejeme do pokrmu. Všetko spolu na miernom ohni povaríme, okoreníme a nakoniec pridáme posekaný zelený petržlen.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tatranské rezy

Náročnosť

Citrónové rezy

Náročnosť

Žĺtková omáčka

Náročnosť

Zeleninová musaka

Náročnosť