Zemiaky s uhorkami na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

20 g oleja
20 g cibule
500 g zemiakov
200 g šalátových alebo kyslých uhoriek
200 g kyslej smotany
20 g hladkej múky
soľ
kôpor

Postup receptu

Na oleji zapeníme očistenú pokrájanú cibuľu, pridáme umyté očistené na kocky pokrájané zemiaky, umyté ošúpané na kocky pokrájané šalátové alebo kyslé uhorky, zamiešame, osolíme, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. K uduseným zemiakom prilejeme rozšľahanú kyslú smotanu s múkou, povaríme a okoreníme posekaným kôprom. Takto pripravené zemiaky podávame ako prílohu k pečenému a varenému mäsu alebo k vajcovej omelete.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapustový závin 3.

Náročnosť

Ananásové tortičky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Nákyp z palaciniek

Náročnosť