Čevabčiči po domácky

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Mäsá zomelieme, so žemľou namočenou vo vode a vyžmýkanou, osolíme, okoreníme čiernym mletým korením, mletou paprikou a pridáme na drobno posekanú cibuľu. Zmes dobre premiešame a vytvoríme valčeky (tri na porciu), ktoré zvoľna opekáme na masti, celkom asi 9 minút. Hotové dáme na tanier a prelejeme tukom z pečenia. Ako prílohu podávame na drobno pokrájanú cibuľu, horčicu a opekané zemiaky.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krupicová kaša

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kotlíkový guláš z hovädzieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny