už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: nové korenie

ingrediencia:
nové korenie


Recepty z ingrediencie: nové korenie - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 70 receptov Strana 4 z 5: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »

Hovädzia pečienka na smotane

Hovädzia pečienka na smotane 800 g zadného hovädzieho mäsa, soľ, 50 g slaniny, 50 g masti, 120 g koreňovej zeleniny, 1 cibuľa, 1 bobkový list, trocha tymianu, 2 zrnká nového korenia, 4 zrnká čierneho korenia, 20 g hladkej múky, 3 dl hustej kyslej smotany, šťava z polovice citróna, 2-3 lyžice bieleho vína, 5 g kryštálového cukru, ocot

Zobraziť recept


Sviečkovica na smotane

Sviečkovica na smotane 700 g sviečkovice, 50 g slaniny, 100 g koreňovej zeleniny, 60 g masla, 4 zrnká čierneho korenia, 2 zrnká nového korenia, 1 bobkový list, na hrot noža tymianu, kúsok citrónovej kôry, soľ, 3 dl kyslej smotany, 30 g hladkej múky, šťava z polovice citróna, 1 cibuľa

Zobraziť recept


Sviečkovica so šampiňónmi

Sviečkovica so šampiňónmi 600 g sviečkovice, 50 g slaniny, soľ, olej na opečenie, 50 g masti, 1 cibuľa, 120 g koreňovej zeleniny, 1 bobkový list, na hrot noža tymianu, 2 zrnká nového korenia, 4 zrnká čierneho korenia, 50 g hladkej múky, vývar z kostí alebo horúca voda, kúsok citrónovej kôry, 3 dl kyslej smotany, niekoľko lyžíc bieleho vína, trocha cukru a octu, 250 g šampiňónov

Zobraziť recept


Rajčiaková polievka 2.

Rajčiaková polievka 2. 500 g rajčiakov, 20 g cibule, 4-5 zrniek čierneho korenia, 1 zrnko nového korenia, kúsok citrónovej kôry, soľ, polievka z hovädzích kostí, 40 g masla a 40 g hladkej múky na zápražku, 2-3 lyžice červeného vína, trocha octu, 15 g kryštálového cukru, cestovina

Zobraziť recept


Roštenky Esterházy

Roštenky Esterházy 4 roštenky, soľ, mleté čierne korenie, 30 g hladkej múky, 2-3 lyžice masti alebo oleja, 30 g masla, koreňová zelenina, 1 cibuľa, 4 zrnká čierneho, 2 zrnká nového korenia, 1 bobkový list, kúsok citrónovej kôry, 2 lyžice octu, 2 dl kyslej smotany, 30 g hladkej múky, citrónová šťava, 1 dl bieleho vína, kúsok zeleru, 1 malý petržlen, 1 mrkva, 1 lyžica kapár, 30 g masla na opraženie zeleniny

Zobraziť recept


Poľovnícke rezne

Poľovnícke rezne 4 hovädzie rezne zo stehna, soľ, 40 g slaniny, 30 g hladkej múky, 20 g masti, 20 g masla, 100 g koreňovej zeleniny, 1 cibuľa, borievky, 2 zrnká nového, 5 zrniek čierneho korenia, na hrot noža tymianu, 1 bobkový list, 20 g hladkej múky, 10 g kapár, 1 dl červeného vína, 10 g kryštálového cukru, citrón

Zobraziť recept


Jaternicová zmes

Jaternicová zmes bravčové pľúcka a srdce, 250 g laloka alebo bôčika, 100 g bravčovej pečene, 2 žemle, na hrot noža majoránu, mleté čierne, nové korenie, 1-2 strúčiky cesnaku, soľ, trocha zázvoru, 4-6 lyžíc mäsového vývaru, 50 g masti na pečenie

Zobraziť recept


Marinovaný pstruh

Marinovaný pstruh 4 pstruhy, soľ, 1,25 dl oleja, 10 g kapár alebo 1 malá kyslá uhorka, 3 lyžice oleja, 2 lyžice citrónovej šťavy, cibuľa, rajčiaky a hlávkový šalát na ozdobenie
Marináda: 5 dl octu, soľ, 1-2 strúčiky cesnaku, 5 zrniek čierneho, 3 zrnká nového korenia, 2 klinčeky, 1 bobkový list, citrónová kôra, 2 malé cibule

Zobraziť recept


Pečeňová polievka 3.

Pečeňová polievka 3. 700 g teľacej pečene, 30 g masla, 80 g koreňovej zeleniny, polovica väčšej cibule, 3 zrnká čierneho, 1 zrnko nového korenia, 1 bobkový list, 40 g masla a 60 g hladkej múky na zápražku, mleté čierne korenie, 1 dl mlieka, 1 žĺtok, soľ, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Kačica nadivo

Kačica nadivo 1 kačica, soľ, 50 g slaniny, 40 g kačacej masti, 80 g koreňovej zeleniny (zeler, mrkva, petržlen}, kúsok citrónovej kôry, 2 lyžice octu, 1 cibuľa, 4 zrnká čierneho a 2 zrnká nového korenia, na hrot noža tymianu, 1 malý bobkový list, 1 klinček, 20 g masti, 20 g hladkej múky a 10 g cukru na zápražku, 1 dl červeného vína, šťava z polovice citróna

Zobraziť recept


Zajac na čierno

Zajac na čierno predné mäso zo zajaca, soľ, 60 g slaniny, 1 cibuľa, 5 zrniek čierneho a 2 zrnká nového korenia, 1 bobkový list, na hrot noža tymianu, kúsok citrónovej kôry, 30 g masla a 30 g hladkej múky na zápražku, 20 g upraženého cukru, šťava z citróna

Zobraziť recept


Zajac na smotane 2.

Zajac na smotane 2. zadné mäso zo zajaca, soľ, 80 g slaniny, 40 g masti, 120 g koreňovej zeleniny, 1 veľká cibuľa, niekoľko zrniek čierneho, 2 zrnká nového korenia, 1 bobkový list, na hrot noža tymianu, kúsok citrónovej kôry, 5 dl kyslej smotany, 50 g hladkej múky, citrónová šťava

Zobraziť recept


Bravčové mäso s fazuľovými strukmi

Bravčové mäso s fazuľovými strukmi 700 g bravčového mäsa z pliecka, soľ, 50 g masla, 50 g koreňovej zeleniny, 1 malá cibuľa, 20 g hladkej múky, 200 g fazuľových strukov z konzervy
Vínny nálev: 2 dl bieleho vína, 100 g koreňovej zeleniny (zeler, mrkva, petržlen), 40 g cibule, 5 zrniek čierneho korenia, 1 zrnko nového korenia, bobkový list, trocha tymianu

Zobraziť recept


Jelenie stehno na víne

Jelenie stehno na víne 1 kg jelenieho stehna, 100 g slaniny, soľ, 120 g masla, 1 cibuľa, 1 zeler, 1 mrkva, 1 petržlen, celé čierne korenie, 3 zrnká nového korenia, trocha tymianu, 1 bobkový list, 1-2 lyžice hladkej múky, citrónová šťava, 3 dl červeného vína, 1-3 kocky cukru

Zobraziť recept


Diviak na šípkovej omáčke

Diviak na šípkovej omáčke 1 kg mäsa zo stehna, 100 g slaniny, soľ, 2 dl červeného vína, 30 g masla a 30 g hladkej múky na zápražku, 100 g šípkového lekváru, citrónová kôra a šťava, 10 g cukru
Moridlo: 120g koreňovej zeleniny, 2 cibule, 6 zrniek čierneho a 2 zrnká nového korenia, 1 bobkový list, trocha tymianu, 2 bobuľky borievok, kúsok citrónovej kôry, 1 dl octu

Zobraziť recept

Strana 4 z 5: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »