Jelenie ragú

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Do kastrólika nalejeme olej a na slabom ohni necháme restovať cibuľku. Pridáme mäso nakrájané na kocky a opražíme ho. Pridáme koreňovú zeleninu a fenikel, červené víno, bobkový list, nové korenie a vodu. Zakryjeme pokrievkou a necháme dusiť. Pridáme paradajky, cukor, soľ, čierne korenie, brusnica a dusíme do mäkka.
Mäso vyberieme aj s polovicou zeleniny, šťavu rozmixujeme ponorným mixérom, všetko vrátime späť do hrnca a necháme prejsť varom. Vhodnou prílohou sú maslové halušky.

Náš tip: Pre výraznejšiu chuť vodu nahradíme zverinovým vývarom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Biftek

Náročnosť

Zemiakové šúľance z krupice

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Mäsové karbonátky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Šalát z makrely

Náročnosť