Jelenie ragú

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do kastrólika nalejeme olej a na slabom ohni necháme restovať cibuľku. Pridáme mäso nakrájané na kocky a opražíme ho. Pridáme koreňovú zeleninu a fenikel, červené víno, bobkový list, nové korenie a vodu. Zakryjeme pokrievkou a necháme dusiť. Pridáme paradajky, cukor, soľ, čierne korenie, brusnica a dusíme do mäkka.
Mäso vyberieme aj s polovicou zeleniny, šťavu rozmixujeme ponorným mixérom, všetko vrátime späť do hrnca a necháme prejsť varom. Vhodnou prílohou sú maslové halušky.

Náš tip: Pre výraznejšiu chuť vodu nahradíme zverinovým vývarom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pirôžky 1.

Náročnosť

Tatranské rezy

Náročnosť

Žemľové knedličky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút