už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: nové korenie

ingrediencia:
nové korenie


Recepty z ingrediencie: nové korenie - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 70 receptov Strana 5 z 5: « predošlá 2 3 4 5

Polievka z hovädzieho chvosta

Polievka z hovädzieho chvosta 500 g mäsitého hovädzieho chvosta, 40 g masla, 100 g koreňovej zeleniny, 1 cibuľa, 1 bobkový list, na hrot noža tymianu, 1 zrnko nového korenia, 4 zrnká čierneho korenia, soľ

Zobraziť recept


Hamburské stehno

Hamburské stehno 600 g bravčového mäsa zo stehna, 50 g masti, 1 cibuľa, 50 g koreňovej zeleniny, celé čierne a nové korenie, 1 bobkový list, trocha tymianu, 30 g hladkej múky, soľ
Nálev: 2 dl bieleho vína, 100 g koreňovej zeleniny (zeler, mrkva, petržlen), 1 cibuľa, celé čierne korenie, 2 zrnká nového korenia, 1 bobkový list, na hrot noža tymianu

Zobraziť recept


Marinované slede

Marinované slede 2 slede, 2 dl vody, 3 lyžice octu, 3 lyžice oleja, 1 cibuľa, celé čierne korenie, 1 bobkový list, 2 zrnká nového korenia, na hrot noža tymianu, 1 lyžica worcesterskej omáčky, soľ, červená kapusta a cibuľa ako príloha

Zobraziť recept


Bravčové mäso na poľovnícky spôsob

Bravčové mäso na poľovnícky spôsob 800 g bravčového mäsa bez kostí, 60 g slaniny, soľ, mleté čierne korenie, 40 g masti, 1 veľká cibuľa, 120 g koreňovej zeleniny, 1 rajčiak, 4 zrnká nového korenia, 10 zrniek čierneho korenia, na hrot noža tymianu, 1 bobkový list, mletý muškátový oriešok, 20 g hladkej múky, 2 dl červeného vína
Koreňová zmes: 1 lyžica kapár, zelená petržlenová vňať, 1 sardelka alebo sardelová pasta, polovica kyslej uhorky, 10 g cibule, citrónová kôra, 30 g masla

Zobraziť recept


Medovníky 2.

Medovníky 2. 300 g hladkej múky, 150 g práškového cukru, polovica balíčka prášku do pečiva, trocha mletej škorice a anízu, 1 klinček, mleté nové korenie, kôra z polovice citróna, 120 g medu, 2 vajcia, vosk na potretie plechu (alebo maslo a hrubá múka), mandle alebo farebná cukrová krupica na ozdobenie
Kakaová poleva: 50g masla, 10g kakaa, 100 g kockového alebo kryštálového cukru, 2 dl vody

Zobraziť recept


Čínske bravčové mäso

Čínske bravčové mäso 700 g bravčového mäsa zo stehna, 30 g slaniny, 20 g masti, 1 cibuľa, 1 mrkva, 1 zeler, 1 petržlen, 1 bobkový list, trocha tymianu, 3 zrnká nového korenia, 6 zrniek čierneho korenia, 1 šálka kyslej smotany, 30 g hladkej múky, 1 lyžica citrónovej šťavy, 2-3 lyžice bieleho vína, 1 lyžička horčice, soľ, ocot

Zobraziť recept


Jelenie stehno na slanine

Jelenie stehno na slanine 1,5 kg jelenie stehno (diviačie), 2 ks cibuľa, 30 dkg slanina údená, 0,25 l smotana sladká, 1 l mlieko, olej, soľ, čierne korenie, vegeta, paprika sladká červená mletá, ocot, rasca mletá aj celá, biele korenie, magy korenie, nové korenie mleté aj celé, kari korenie, pálivá paprika, múka hladká

Zobraziť recept


Jelenie ragú

Jelenie ragú 1000 g jelenie stehno bez kostí, 100 g mrkva, 100 g zeler, 50 g fenikel, 100 g cibuľa, 1 dl olej, 200 g paradajky, 2 dl víno červené, 0,5 l voda, 20 g cukor, 20 g soľ, 20 g brusnice sušené, bobkový list, korenie nové celé, korenie čierne mleté, citrón

Zobraziť recept


Králik na víne

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Králik na víne domáci králik, soľ, 1dl bieleho vína, 1dl vody, 0,5 dl oleja, 1 väčšia cibuľa, 2-3 bobkové listy, 3-5 gulôčok nového korenia, asi 250 g strúhaného Eidamu, 250ml šľahačkovej smotany

Zobraziť recept


Polievka z lososa

Polievka z lososa 1 hrsť fazuľové struky, 5 guličiek čierne korenie, 1 kocka masox, 1 miska koreňová zelenina, 3 guličky nové korenie, 2 ks bobkový list

Zobraziť recept

Strana 5 z 5: « predošlá 2 3 4 5