Chudobní rytieri

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Žemle alebo sendvič pokrájame na tenké plátky, ktoré zľahka namočíme do mlieka a natrieme džemom. Potom vždy dva plátky spojíme, obalíme rozšľahaným vajcom a strúhankou a v rozpálenom oleji vypražíme z oboch strán do zlata. Hotové ozdobíme džemom, mandľou, orechmi a pod.
Podávame teplé i studené.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Omeleta so syrom

Náročnosť

Pečená krkovička na pive

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Parížsky rezeň 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina