Bravčová krkovička pečená v majonézovom kabáte

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

1 ks krkovičky-veľkosť podľa toho pre koľko osôb
2 veľké cibule nakrájané na kolieska
1 pohár majonézy
200 g strúhanej goudy ( môže byť aj eidam)
korenie
soľ
majorán

Postup receptu

1. Mäso osolíme, okoreníme, posypeme rascou a majoránom. Mäso vložíme do pekáča a natrieme ho majonézou – vrstva cca 4 mm.
2. Na majonézu poukladáme kolieska cibule
3. a všetko posypeme syrom.
Pekáč zavrieme a strčíme do vyhriatej rúry a pečieme na 180 stu., kým mäso nie je mäkučké. Na pečenie nepotrebujeme žiaden tuk, ale mäso môžeme podliať asi 100 ml horúcej vody. Pečenie trvá asi hodinu

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Párkova polievka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Zelerová polievka 4.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Vajcové muchotrávky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút